Nieuwsbrief maart 2017

10-3-2017

Beste Ouders en/of verzorgers,

Voor u ligt de 3e  nieuwsbrief “verbouwing op Boerderij de Boterbloem”. Op deze manier willen wij u graag op de hoogte houden van de verbouwing op Boerderij de Boterbloem.

De verbouwing
Donderdag 18 maart is het bestemmingsplan onherroepelijk. De omgevingsvergunning loopt nog, we verwachten dat dit met twee weken akkoord is. Nu kan de verbouwing eindelijk echt gaan beginnen! Dit betekent dat er voor een aantal kinderen wijzigingen zijn met betrekking tot de opvang. Lees onderstaande goed door, zodat u weet wat er gaat veranderen in de opvanglocatie van uw kinderen.

Verhuizing BSO
De kinderen die normaal gebruik maken van de BSO groep (wespennest) op de boerderij zullen vanaf maandag 27 maart op maandag, dinsdag en donderdag gebruik gaan maken van de gemeenschappelijke ruimte van basisschool de Sprang in Tollebeek (Fazantendrift 4).

De kinderen die normaal op vrijdag naar de boerderij komen zullen vanaf vrijdag 31 maart van het Multi Functioneel Centrum de Pionier (Wildzang 3) in Tollebeek gebruik gaan maken. 

Voor de kinderen die al gebruik maken van opvang op het MFC de Pionier (Hommelhonk) zal er niks veranderen.

Zorgboerderij

Woensdag:
Vanaf woensdag 29 maart zullen de kinderen van de zorgboerderij naar het Multi Functioneel Centrum de Pionier gaan (Wildzang 3 in Tollebeek). Dit is onze tweede locatie. De kinderen die niet opgehaald worden kunnen hierheen worden gebracht.

Zaterdag:

De kinderen van de “kleine kant” die nu al gebruik maken van de tijdelijke verblijfsruimte in de units zullen dit blijven doen. Voor deze kinderen veranderd er niets.

De kinderen van de  “grote kant” die nu nog gebruik maken van de ruimte in de domeinschuur zullen vanaf zaterdag 1 april gebruik gaan maken van de prachtig verbouwde ruimte in de domeinschuur bij onze overburen de fam. Kramer aan de Karel Doormanweg 27 (let op! Vanaf Urk de laatste boerderij rechts voor de brug, vanaf Emmeloord de eerste boerderij links over de brug). Omdat we dicht bij de Boterbloem zijn, kunnen we gebruik blijven maken van alle buiten faciliteiten van onze eigen boerderij.

Meer weten?
Wij kunnen ons voorstellen dat het een en ander vragen bij u oproept. Uiteraard kunt u voor vragen, opmerkingen en ideeën altijd terecht bij Hinke of Adriaan Naus.

Hinke: 06-13783166
Adriaan: 06-51494589