Nieuwsbrief 2

Beste Ouders en/of verzorgers,

Voor u ligt de 2e  nieuwsbrief “verbouwing op Boerderij de Boterbloem”. Op deze manier willen wij u graag op de hoogte gaan houden van de verbouwing op Boerderij de Boterbloem.

De verbouwing

Vandaag gaan de stukken voor de bestemmingsplanwijziging door de gemeenteraad. Daarmee zal het bestemmingsplan onherroepelijk worden verklaard. Volgende week kan de bouwaanvraag worden ingediend. De verwachting is dat dit ongeveer nog 8 weken gaat duren.

 

Tijdelijke huisvesting

Zoals u misschien wel heeft gezien is er op 12 januari de tijdelijke huisvesting geplaats aan de Karel Doormanweg. De tijdelijke huisvesting zal in ieder geval een jaar blijven staan. Het kinderdagverblijf, de jongste kinderen van de zorgboerderij en de voorschoolse opvang zullen hier gebruik van gaan maken.

Verhuizing kinderdagverblijf

Zaterdag 28 januari gaan wij het kinderdagverblijf verhuizen. Op maandag 30 januari zullen we gaan starten in de nieuwe ruimte. De kinderen van het kinderdagverblijf, maar ook de kinderen die gebruik maken van de voorschoolse opvang mag u naar deze nieuwe ruimte brengen.

 

BSO

Voor de kinderen die gebruik maken van de BSO veranderd er nog helemaal niets. De kinderen die gebruik maken van de BSO op de boerderij blijven voor alsnog gebruik maken van hun vertrouwde plekje. Wanneer de kinderen van de BSO gaan verhuizen zullen we u tijdig laten weten.

 

Meer weten?

Wij kunnen ons voorstellen dat het een en ander vragen bij u oproept. Uiteraard kunt u voor vragen, opmerkingen en ideeën altijd terecht bij Hinke of Adriaan Naus

 

Hinke: 06-13783166

Adriaan: 06-51494589