Nieuwsbrief maart 2017

10-3-2017

Beste Ouders en/of verzorgers,

Voor u ligt de 3e  nieuwsbrief “verbouwing op Boerderij de Boterbloem”. Op deze manier willen wij u graag op de hoogte houden van de verbouwing op Boerderij de Boterbloem.

lees verder

Nieuwsbrief 2

Beste Ouders en/of verzorgers,

Voor u ligt de 2e  nieuwsbrief “verbouwing op Boerderij de Boterbloem”. Op deze manier willen wij u graag op de hoogte gaan houden van de verbouwing op Boerderij de Boterbloem.

lees verder

Nieuwsbrief 1

Beste Ouders en/of verzorgers,

Voor u ligt de 1e nieuwsbrief “verbouwing op Boerderij de Boterbloem”. Op deze manier willen wij u graag op de hoogte gaan houden van de verbouwing op Boerderij de Boterbloem.

lees verder

Keurmerk ‘kwaliteit laat je zien’ voor de Boterbloem

In november 2012 heeft boerderij de Boterbloem een audit gehad. Er is gekeken of de zorgboerderij voldoet aan alle kwaliteits eisen. In december 2012 kregen we het bericht dat de Federatie Landbouw en Zorg het positieve advies van de auditor op gaat volgen en dat we het keurmerk ‘kwaliteit laat je zien’ behaald hebben!

 Kwaliteitwaarborg_Zorgboerderijen

Doordat we het keurmerk behaald hebben kunnen we nu niet alleen zorg verlenen op basis van PGB, maar is het ook mogelijk om zorg in natura te leveren. Vanaf januari 2013 zal het mogelijk zijn zorg af te nemen op basis van zorg in natura.