Welkom bij Boerderij de Boterbloem

 

Unieke locaties

Boerderij De Boterbloem is een particuliere dagopvang, buitenschoolse opvang en zorgboerderij op twee unieke locaties in Tollebeek: de boerderij aan de Karel Doormanweg en in het multifunctioneel centrum De Pionier.

 

14-06-27Kindmetpaard

14-10-31paardenoog

 

 

Boerderij

Op boerderij De Boterbloem aan de Karel Doormanweg worden de kinderen omringd door de natuur. Er zijn allerlei dieren die ze kunnen aaien, er is een moestuin, weilandjes en alle ruimte om naar hartenlust te rennen en spelen. Pony’s Janneke en Loutje staan klaar voor een ritje en om geknuffeld en geborsteld te worden. Maar het is meer dan een plek om te spelen. Samen verzorgen we de dieren en telen we groente en fruit in de moestuin. Spelenderwijs leren de kinderen op die manier  over de natuur en hoe hun eten groeit. De oogst eten we gezamenlijk op.

 

Multifunctioneel centrum

De opvang in het multifunctioneel centrum De Pionier ligt op een prachtige plek, naast de voetbalvelden en tegen het bos aan. Een heerlijke plek voor de kinderen om zich lekker uit te leven. De wei naast het centrum wordt ’s winters omgetoverd tot een ijsbaan waar we veel tijd doorbrengen met de kinderen. Hoewel de kinderen veel buiten zijn, vermaken zij zich binnen ook prima. In de ruime en lichte ruimtes kunnen ze spelen, knutselen en spelletjes doen.

14-10-31home2

Voor kinderen die na school nog een activiteit in Tollebeek hebben zoals sport, muziekles of typeles, is dit een ideale plek. Wij zorgen ervoor dat, terwijl u werkt, uw kind geen les hoeft te missen.

 

Informatie:

Download hier ons Privacy Policy 2018